Πάνω από τον πάγκο Eclipse UC45 SEG

Το ηλεκτρονικό σύστημα ECLIPSE™ απομακρύνει αποτελεσματικά τις τοξικές ουσίες που βρίσκονται στο πόσιμο νερό

Προστατεύει σημαντικά την υγεία μας και την υγεία της οικογένειάς μας από τις επιπτώσεις των ουσιών αυτών. Επίσης έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να μην αφαιρει από το νερό τα ωφέλιμα ιχνοστοιχεία. Το αποτέλεσμα είναι καθαρό, υγιεινό, μεταλλικό νερό.
φίλτρα eclipse

Το ηλεκτρονικό σύστημα ECLIPSE™ κατασκευάζεται εξολοκλήρου στις ΗΠΑ από την Water Safety Corporation of America σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές όπως, ΕΡΑ (Οργανισμός Προστασίας Περιβάλλοντος ΗΠΑ), FDA (Υπηρεσία Τροφίμων & Φαρμάκων ΗΠΑ) καθώς και σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (CE). Ο καθαρισμός του πόσιμου νερού επιτυγχάνεται με την καινοτομική τεχνολογία MicroTrap™.
Η τεχνολογία αυτή δίνει τη δυνατότητα στο σύστημα ECLIPSE™ να είναι ελεγμένο & πιστοποιημένο από το NSF (Εθνικό Υγειονομικό Ίδρυμα ΗΠΑ) ως προς την απόδοσή του σύμφωνα με τα πρότυπα ANSI/NSF Standard 42 Class I ως προς την παρακράτηση του χλωρίου, την απομάκρυνση των αιωρούμενων στερεών και την εξαφάνιση δυσάρεστων οσμών και γέυσης καθώς και ANSI/NSF Standard 53 ως προς την παρακράτηση οργανικών βιομηχανικών ρύπων, φυτοφαρμάκων, παρασιτοκτόνων, ζιζανιοκτόνων, παραπροϊόντων χλωρίωσης (THM’s), MTBE, θολερότητας, μόλυβδου, μικροοργανισμών όπως το Κρυπτοσπορίδιο και Giardia κ.α.
φίλτρα νερού eclipse usa.

Κάθε σύστημα ECLIPSE™ συνοδεύεται από τις πιστοποιήσεις του NSF, έτσι ώστε να γνωρίζουμε όχι μόνο τις τοξικές ουσίες που απομακρύνονται αποτελεσματικά από το νερό αλλά και τα ακριβή ποσοστά απομάκρυνσης της κάθε τοξικής ουσίας. Η τεχνολογία FLI™(Filter Life Indicator) παρακολουθεί κάθε σταγόνα νερού που περνάει από το σύστημα και μας ενημερώνει ακριβώς για τον χρόνο αλλαγής του ανταλλακτικού φίλτρου. Με τον τρόπο αυτό έχουμε πάντοτε τη μέγιστη προστασία. Η ποιότητα κατασκευής των συστημάτων ECLIPSE™ είναι κορυφαία αφού τα συστήματα είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χειρουργικό ατσάλι Τ316.

Ο τύπος CT45 SEG τοποθετείται πάνω στον πάγκο της κουζίνας και συνδέεται εύκολα με την βρύση του νεροχύτη. Μέσω ενός διακόπτη το νερό της βρύσης περνάει μέσα από το σύστημα και μεταμορφώνεται σε καθαρό, υγιεινό, μεταλλικό νερό.
Δεν χρειάζεται ηλεκτρικό ρεύμα και έτσι μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του νεροχύτη της κουζίνας.
Επίσης μεταφέρεται πολύ εύκολα στο εξοχικό, στο σκάφος, στο τροχόσπιτο και οπουδήποτε αλλού θέλουμε καθαρό υγιεινό πόσιμο νερό

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;
Aqualife

Η AQUALIFE είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες Ελληνικές εταιρείες στο χώρο του εμφιαλωμένου νερού, των ψυκτικών μηχανημάτων και των φίλτρων νερού.
Ιδρύθηκε το 2006, απο το Γεωλόγο του Πανεπιστημίου Αθηνών, Κώστα Αγγελόπουλο.

Διεύθυνση:Προφήτη Ηλία & Σαχτούρη 4, Νέα Σμύρνη 17124
Τηλέφωνο: 210-9333233
Fax: 210-9341474

Website: www.aqualife.gr Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER

ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ LIKE

ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Email:
Θέμα
Μήνυμα
AntiSpam: Πόσα μάτια έχετε;